logo sp


 

Škola plivanja

vaterpolo_tim.jpg

Vaterpolo klub „Beograd“ u saradnji sa čelnicima GO Zvezdara, pokrenuo je inicijativu za zdravim životom naše dece tj. uključenjem što većeg broja dečaka i devojčica nižih razreda osnovno školskog uzrasta u kontinuiranu fizičku aktivnost – vaterpolo školu.
Cilj je da deca počnu da se bave sportom a kroz kontinuirani vaterpolo trenažni proces steći će motorne navike u vidu pravilnih tehnika plivanja i sigurnosti boravka u dubokoj vodi, kroz grupu će se izvršiti bolja socijalizacija dece, uticaće na njihov pravilan psiho-fizički razvoj a neko će postati i vrhunski vaterpolista itd.
Vaterpolo klub „Beograd“ je renomirani klub po rezultatima rada sa mlađim kategorijama koji postoji i radi 40 godina na bazenima SC „Tašmajdan“ uz angažovanje iskusnih, licenciranih vaterpolo trenera.
Projekat animacije dece po školama su podržali čelnici GO Zvezdara, prepoznali su višestruku korist za društvo u celini i kao društveno odgovorne osobe obostrano je donešena odluka da se svako dete koje donese vaučer upiše u vaterpolo školu vaterpolo kluba „Beograd“ i omogući mu se dve nedelje besplatne obuke čime bi dete steklo osnovno, polazno znanje i omogućilo da nakon toga postane član i nastavi sa trenažnim procesom.

 

Škola plivanja - Ajkule sa Taša

POSTANITE I VI „AJKULE SA TAŠA“ !
Vaterpolo klub „Beograd“ vas poziva da dođete na bazen SC „Tašmajdan“ subotom i nedeljom od 9:00 časova na upis u vaterpolo školu kako bi naučili dobro da plivate i postanete dobri vaterpolisti i ljudi.
Čekaju vas iskusni licencirani vaterpolo treneri, klub sa 40 godina iskustva i renomea rada sa mlađim kategorijama i dobri uslovi na bazenima SC „Tašmajdan“.
Donosiocu ovog vaučera, omogućeno je dve nedelje besplatne obuke i treninga.
Dođite lično ili nas kontaktirajte svakog radnog dana od 18:00 – 20:00 časova na telefon 32 42 – 458 ili 069/108 08 89.
Napomena: prijavite se na vreme jer je broj korisnika ograničen !
Vaš vaterpolo klub „Beograd“

Kontakt

Adresa:
Ilije Garašanina 26
11000 Beograd, Srbija
Tel/Fax:+381 11 32 42 45
Mob:+381 69 108 08 89.
E-mail:beograd.vaterpoloklub@yahoo.com

Vesti – Vaterpolo savez Beograda

Vesti – Vaterpolo savez Beograda
© 2019 Vaterpolo klub Beograd. All Rights Reserved.